2012. április 21., szombat

Anime: Tsuritama

Ezt kezdtem el nézni múlt héten, nem vártam tőle sokat amolyan próba szerencse jelleggel álltam neki és hát kevert érzések merültek fel bennem az anime kapcsán.
Először is egy rövid kis leírással kezdeném.



Miről is szól?
Van egy srác, Yuki aki a nagymamájával él és sokat költöznek. Most egy új helyen telepednek le, ahol Yuki találkozik egy nagyon furcsa, vidám szőke fiúval (Haru), (aki egyébként imád a rohadt vízipisztolyával lövöldözni) aki azt állítja magáról hogy "idegen". Haru imádja a halakat és nagyon szeretne megtanulni horgászni. (Haru amúgy nagyon tud idegesíteni amellett hogy bírom.) A két "jó barát" találkozik a horgász herceggel: Natsukival. Logikus hogy ezután mi következik, ráakaszkodnak (főleg Haru) arra a szerencsétlenre, hogy tanítsa meg nekik a horgászat fortélyait. Emellett van egy másik srác, akiről eddig még nem tudhattunk meg sok mindent az elmúlt két rész alkalmával, ő lenne Akira. Amit tudunk: van egy kacsája (LOL) akit mindig magánál hordoz, amúgy nagyon aranyos :D és 25 évesen elkezd abba az iskolába és osztályba járni ahova a másik három gyerek.

Egy kis leírás a szereplőkről
Yuki: Valami nagy arc :D őt bírom eddig a legjobban. Ha egy szituációban zavarban vagy kellemetlenül érzi magát pl. el kell búcsúznia az osztálytól, a feje elkezd átalakulni, és úgy néz ki mint aki baromira mérges XD nagyon vicces amúgy XD Feladata hogy megmentse a világot.


Haru: egy idióta. Folyton mosolyog, ugrál, táncol, és a rohadt vízipisztolyával lövöldözik ami valami hipnotikus dolog lehet.

Natsuki: elég mogorva, a húgával azonban teljesen máshogy viselkedik. Először nem akarja Harut és Yukit megtanítani horgászni, de végül még is beleegyezik.


Akira: róla nem tudok mit írni, a kacsája eddig a legjobb XD


 Rövid értékelés vagy olyasmi
Nem olyan mint amit vártam de magával ragadó. Az egész egyébként olyan mint egy leves amibe mindent beledobáltak de érdekes módon még is nagyon finom. Szóval ajánlom nektek, mert a viccek nem fárasztóak, ellenkezőleg. A történet pedig nagyon furcsa.
Kíváncsian várom hogy hová fog fejlődni :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése